Procedura de cumparare

Doar persoanele cu varsta de cel puţin 18 ani, care nu se afla sub tutela si care au o adresa de domiciliu sau alta adresa in Romania, pot plasa o comanda.

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.rozmarin-concept.com este necesara, dar nu obligatorie, parcurgerea urmatoarelor etape:

  1. inregistrarea dvs. ca utilizator al www.rozmarin-concept.com si furnizarea datelor de facturare si livrare;
  2. selectarea produselor pe care doriti sa le achizitionati. Pretul produselor afisat pe situl nostru reprezinta pretul cu TVA inclus.
  3. selectarea modalitatii de plata. Momentan sunt disponibile urmatoarele variante:

- plata prin banca direct in contul FIR DE ROZMARIN pe baza unei facturi pro forme;
- plata ramburs la primirea produselor;

- plata prin card bancar,

  1. selectarea modalitatii de transport. Comenzile se pot livra prin curier rapid. Modalitatile de transport si preturile corespunzatoare sunt detaliate in cadrul sectiunii Costuri de transport, de mai jos.

IMPORTANT : in perioadele in care se desfasoara promotii optiunea de livrare gratuita in functie de valoarea cumparaturilor poate fi dezactivata datorita adaosurilor mici cu care lucram. In acest caz costul transportului se va achita separat de catre client catre firma de curierat conform optiunii de livrare aleasa.

  1. confirmarea datelor si trimiterea comenzii. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.rozmarin-concept.com, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.