Pernă decorativă model GRADINĂ DE TRANDAFIRI

145,00 RON
PGT45
in stoc
+

Cantitatea minima pentru "Pernă decorativă model GRADINĂ DE TRANDAFIRI" este 1.

Un accesoriu discret şi rafinat, cu patternuri delicate, de inspiraţie folclorică. 

Descriere

POVESTE

O legendă grecească spune ca trandafirul a fost menit să fie cea mai frumoasă floare din lume. Zeii i-au dat câte puțin din harul lor. Parfumul a fost primit în dar de la Dionis. Strălucirea, veselia și farmecul de la cele trei Graţii. Spinii de la Ares-zeul războiului. Zephir- vântul de primăvară a dat norii la o parte, pentru ca Apollo, soarele însuși, să îl învăluiască în lumină și căldură.

Perna GRĂDINĂ DE TRANDAFIRI stabilește o armonie între extreme, aducând împreună desenul stilizat al trandafirilor (simbol al tinereții și frumuseții efemere) și motivul grecesc al meandrului (labirint în formă lineară, simbolizând eternitatea).

DESPRE PERNELE DECORATIVE

Pernele decorative aduc în amenajarea interioarelor ceea ce aduc accesoriile în vestimentaţie: o tuşă personală şi un plus de rafinament. 

Pot fi înlocuite cu uşurinţă, în funcţie de sezon, eveniment sau dispoziţie, pentru a obţine ansambluri decorative versatile şi creative.

DESPRE COLECȚIA FIR DE ROZMARIN

Păstrăm ascunse în noi legende trăite și închipuite de stră-stră-stră-bunicii noștri.

Toate sunt în noi , dar n-am prins încă de veste. Creațiile FIR DE ROZMARIN ne aduc aminte, prin semne și simboluri, de ceea ce știm, dar nu știm că știm.

CARACTERISTICI

Faţă de pernă decorativă din doc de bumbac, cu textură catifelată, având dimensiunile 44 X 44 cm, printată digital, după un design original de Anca Cernea.

Pentru că faţa de pernă este realizată manual, nuanțele şi dimensiunile pot fi ușor diferite.

INTREȚINERE

Țesătură delicată. Este recomandată curățarea chimică.