O bijuterie deosebită: brățara de mătase naturală

13/02/2022
by Admin Admin

Simți nevoia să dai un refresh ținutelor tale și nu știi de unde să începi?
Îți propunem să începi cu încheietura mâinii:
o poți învălui într-un material prețios, moale, plăcut la atingere: o brățară de mătase naturală. Acest detaliu chic poate da o notă de prospețime întregii tale garderobe!

bratara-premium

Este potrivită pentru ocazii diverse: poate fi purtată cu sacou sau cămașă pentru o întâlnire de afaceri, alături de o rochie pentru o cină romantică sau cu blugi și tricou pentru o zi relaxată petrecută alături de prieteni.

Poate fi înnodată în diverse variante: înfășurată în jurul încheieturii o dată sau de două ori, legată sub formă de fundă sau cu capetele lăsate să atârne. O poți purta cu sau sau fără inel de brățară.


bratara-de-matase

Crepe de chine-ul din mătase naturală este un material fluid, rezistent. Datorită texturii granulate este mătăsos, dar fără a fi alunecos. dă stabilitate nodului de brățară, și rezistă la multiple înnodări. De asemenea, se șifonează mai greu decât alte tipuri de țesături din mătase naturală.

bratara-rozmarin-concept

Style tips and tricks

1. Încearcă să asociezi brățara de mătase cu brățări din metale prețioase. Se vor completa și se vor pune în valoare reciproc!

2. Împodobește mătasea viu colorată cu diverse broșe. Această broșă în formă de gâză pare că, din zăpăceală,a confundat încheietura mânii cu o floare.

3. Ai observat că anumite sacouri, rochii sau bluze au mâneca până deasupra încheieturii (aproximativ șapte optimi din lungimea obișnuită)? Se numește mânecă de brățară (este ușor mai lungă decât mâneca trei sferturi). Acest tip de mânecă a fost popularizat de Coco Chanel și are rolul de a lăsa la vedere încheietura delicată a mâinii precum și bijuteriile care o împodobesc.
Brățara ta de mătase va fi pusă cel mai bine în valoare de o mânecile care lasă încheietura mâinii descoperită (fie că este mânecă scurtă, trei sferturi, sau lungă și suflecată).

Pentru că regulile sunt făcute ca să fie încălcate, am încercat să legăm brăţara pe deasupra unei mâneci lungi şi am fost mulţumiţi de rezultat:

bratara-martisor

4. Reinventează modalitatea de legare sau destinația brățării de mătase după cum te poartă inspirația! (Îți vom propune și noi câteva soluții în următoarele articole de pe blog! ????)

accesorii-elegante

Alege-ți brățara favorită din colecțiile rozmarin-concept și experimentează diverse combinații!
Brățările de mătase rozmarin-concept sunt gândite și lucrate cu migală, de la desenul special conceput pentru suprafața alungită, cu bordură, până la printarea digitală a detaliilor și coaserea manuală.

Comments

No posts found

Write a review