10 moduri creative de a purta o eşarfă de mătase

02/04/2022
de catre Admin Admin
cum sa porti esarfa
Dintre toate piesele vestimentare, eșarfa are forma cea mai simplă. Tocmai de aceea, posibilitățile pe care ți le oferă sunt nelimitate.

O poți rula/ drapa/ plia/ înnoda/ combina cu lanțuri, inele sau agrafe...

O poți purta pe post de bentiță, turban, guler, cravată, colier, broșă, fundă, bluză, rochie, fustă, brățară, curea, cordon, poșetă, breloc... după cum te poartă inspirația.

Îți poate, după caz, ascunde sau pune în valoare părul, creștetul, fruntea, gâtul, bustul, șoldul, brațele, gleznele...

Eșarfa astfel transformată capătă la rândul ei puterea magică de a te transforma: îți poate da un aer clasic sau rebel, te poate preschimba în divă, în școlăriță sau în femeie de afaceri.

Dacă încă nu-ți vine să crezi, atunci trebuie să vezi. Și apoi să probezi.

Actrița Oana Zara a intrat alături de noi în jocul de rol inspirat de eșarfele de mătase rozmarin-concept. Iată mai jos 10 moduri în care îți poți lega o eșarfă:
 
1.esarfa-de-matase-punct-de-vedere-rozmarin-concept
1. Zâmbetul este cel mai fermecător accesoriu. Urmat, îndeaproape, de o eșarfă colorată de mătase. Îndoaie eșarfa pe diagonală și, înainte de a o lega la capete, fă-i un nod decorativ!
Eșarfa "Punct de vedere", este o bucurie de eșarfă, îți va menține optimismul la cote înalte de-a lungul întregii zile!
 
2.Esarfa-de-matase-acvila-bicefala-rozmarin-concept
2. Dacă alegi o eșarfă statement, poți transmite un mesaj puternic prin simpla apariție, fără efort. Acvila bicefală este simbolul forței. Eșarfa de mătase "Acvila bicefală", de 90 cm, este o alegere potrivită pentru o femeie de afaceri. Poți îndoi eșarfa pe diagonală de două-trei ori, pentru a obține lățimea dorită. Apoi o petreci simplu pe după gât (pe deasupra reverului, pe sub rever sau... în loc de rever).
 
3.Esarfa-de-matase-dantelata-albastra-rozmarin-concept
3. O alegere cochetă, mai rar întâlnită, este aranjarea eșarfei în formă de floare. O îndoi pe diagonală, apoi o pliezi, precum un evantai, pe cealaltă diagonală. O legi cu un elastic fin la capătul mai bogat, pentru a forma o floare. Apoi treci prin bucla elasticului capătul ascuțit.
Eșarfa "Dantelată albastră" pune în valoare trăsăturile exotice ale Oanei.
 
4.Esarfa-de-matase-urban-rozmarin-concept
4. Poți purta eșarfa pe post de colier. O împătureşti pe diagonală, o rulezi ascunzând colțul, faci trei noduri de-a lungul ei, apoi o legi la spate. Vei avea un colier unic și... irepetabil; pentru că nu-ți va ieși de două ori la fel.
Eșarfa "Urban" ne-a inspirat prin accentele complementare de roșu și verde.
 
5.Esarfa-de-matase-stiletto-garden-rozmarin-concept
5. Poți înviora o ținută monocromă folosind o eșarfă de mătase în loc de broșă! Rulezi eșarfa, pentru a obține o bandă alungită, apoi o legi la breteaua rochiei. Dacă eșarfa e satinată și alunecă, fixeaz-o cu un elastic. Poți să o legi în formă de fundă sau de floare, ambele variante sunt la fel de feminine.
Eșarfa "Stiletto Garden", în tonuri delicate de verde și portocaliu, aduce o notă de rafinament în ținuta simplă a Oanei.
 
6.Esarfa-de-matase-lalele-colorate-rozmarin-concept
6. Când te pregătești să pleci în vacanță la mare, nu uita să îți pui în bagaj eșarfa preferată! O vei purta sub forma unui un top de vară, cu spatele gol. Leag-o de bretelele bustierei, pentru o mai mare stabilitate.
Oana a ales eșarfa "Lalele colorate", cu patternuri fine, în nuanțe feminine.
 
7.Esarfa-de-matase-dantelata-fuchsia-rozmarin-concept
7. O simplă coadă de cal poate deveni o cochetă coafură preppy cu ajutorul eșarfei potrivite. Rulezi mătasea, pentru a obține o bandă alungită, apoi o legi în păr precum o panglică. Dacă eșarfa e satinată, poți prinde întâi părul cu un elastic, iar la final poți fixa eșarfa cu o agrafă.
Eșarfa "Dantelată fuchsia" aduce un plus de strălucire prin culoarea ei pronunțată.
 
8.Esarfa-de-matase-gradina-de-trandafiri-rozmarin-concept
8. Dacă rulezi eșarfa pe diagonală, apoi îi faci un nod pe mijloc și o legi la ceafă, obții un accesoriu original cu aspect de... diademă. Îi poți da un plus de stabilitate înfășurând-o pe o cordeluță sau fixând-o cu agrafe.
Eșarfa "Horă de trandafiri", în nuanțe de verde intens, nu te va lăsa să treci neobservată.
 
9.Esarfa-de-matase-mandala-alandala-rozmarin-concept
9. Dacă îți dorești un look glamour, îți înfășori capul cu eșarfa, apoi faci un nod în față, în stilul pin-up, specific anilor '40. Ascunzi capetele eșarfei în interiorul nodului, pentru a-i da un plus de volum.
Eșarfa "Mandala alandala" are o paletă cromatică seducătoare, pe care o poți valorifica de fiecare dată altfel prin felul în care aranjezi pliurile și nodul.
 
10.Esarfa-de-matase-inflorata-rozmarin-concept
10. Acoperă-ți părul cu o eșarfă mare de mătase pe care o înfășori apoi lejer în jurul gâtului. Divele de la Hollywood obișnuiau să completeze acest look cu o pereche de ochelari de soare și cu o... limuzină.
Eșarfa "Înflorată" este perfectă pentru o ținută high class.
 
Dacă ți-au plăcut propunerile noastre, probează-le și spune-ne în ce ipostază te simți mai bine!

Marchează această pagină și întoarce-te la ea de fiecare dată când ești în căutare de idei. Promitem să îți pregătim și alte soluții, la fel de stilate și ingenioase!
 
Model: actrița Oana Zara
Fotografii: Cătălina Oana
Eşarfe rozmarin-concept, printate digital după un design original de Anca Cernea

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu